Saturday, October 31, 2009

HoMesiCk~~~~

Tiap-tiap weekend mesti kena balik Ipoh kalau takde hal..baru 2, 3 hari start kerja dah sakit-sakit..demam la..flu la..asthma la..allergic pun ada..hish! kenapa la cuti sket sangat..nasib baik la kerja tak berapa nak tension..hari-hari cuci mata..heeeeeeeeee~~ emm..dah ada banyak orang suruh aku belanja bila dapat first gaji..hahahahahaha..ye..ye..aku belanja..family terchenta, all my makcik, pakcik, cousins, BFFs..anda semua akan makan besar nanti..insyaAllah..hahahahaha~~ emm..semalam dah melawat Wanco..so far her condition still okie..tunggu the result on Monday..hopefully everything goes well..risau jugak..time aku sakit dia pernah jaga aku, hantar pergi clinic, belikan ubat and everything..sekarang my turn pulak nak balas segala jasa-jasanya..emm..anyway Wanco..jasamu tetap ku kenang! haihhhhhhhh..haiyee..semalam sempat lagi aku kena paksa makan laksa Perlis..rasa not bad..tapi still aku tak suka laksa..tomyam pun..vege lagi la kan..sushi boleh pulak makan tak hengat dunia ye..heeee..emm..kalau la boleh ulang-alik Ipoh-KL-Ipoh everyday..i wish i could la..ada superpower boleh terbang ke..ada poket doraemon ke..ada magic ke yang boleh bawak aku balik umah tiap-tiap hari..hish! gila! hahahahaha~~takpe..don't worry..kerja kan satu ibadah..eceh..think positive..i think i'm the lucky one sebab dapat kerja office hour..weekend cuti..pubic holidays dapat cuti..thank God! Alhamdulillah~ anyway..aku usahakan jugak balik Ipoh every weekend..heeeeee~~ pasti boleh! yeaaahh~

Tuesday, October 13, 2009

cOnvo! cOnVo! weeeeee~



Owh..that was on 10 oct 2009..heeeeeeeee..pejam celik pejam celik dah abes 3 tahun..dah grad pun aku..pasni kena thinking about kerja..hish! anyway..thanx so very much my beloved family sebab bagi bungaan yang cute siap ada bear2..bungaan purple yang cute tu jugak..lagi skaf arabic style yang cute..semua cute la..hahahahaha~~thanks alot..sayang kamu semua~~~

HaPPy BirThdaY oMMa~~~




huuuuuu..i'm so sorry dearie Buyi..we celebrated it without u..awak kat kL..saya and JJ bought a surprise blueberry cake mau sambut omma punya birthday and anniversary..sambut kat USM lak tu..heeeeeee~~later on kita buat lagi ye..sorry Buyi..nak post cake kat awak pun..dah abes saya makan..heeeeeeeee..ampun! Omma..happy birthday..and happy anniversary to u too, ayah..Love u both!!heeeeeeeee~~


;;

Template by:
Free Blog Templates