Wednesday, July 29, 2009

DaNNy BoY aNd LittLe KaKa~~

KaKa


DaNNy

Kalau rasa palpitation..makan tak lalu..tidur tak lena..tu signs and symptoms of missing someone ke??haiyee..macam jiwang je..whatever la kan..heeeeee~~ Tapi aku rindukan mereka..tapi tak la sampai palpitation..makan tidur pun over the limit je..ngahahahahaha~~Yup..missing my little cousins yang chomeL dan naughty tu..Danny and Kaka..heeeeeee~ see.. Like cousins, like cousins la..cute kan kami..ngahahahahaha..statement tak leh blah..ngahahahahaha..tapi memang betul pun kan??hahahahahha~~







Sunday, July 26, 2009

i caLL iT..LOVE!

i cant draw or paint or write atau lagukan perasaan dan life aku..im not the one yang talented just like Yasmin Ahmad yang aku rasa through her movies and advertisements yang dia buat..made us laugh, feel ,cry and made us think of one another without prejudice..and she did very well! Betul..aku bukan die hard fan dia ke hape..just love what she tried to share with everyone tentang life dia yang aku rasa lebih kurang macam aku..hidup dengan berkawan dengan banyak kaum..my best friends ada malays, chinese, indians..memang complete! My girlfriends..Syima, Arul, Shakti, Priscila, Sangeeta, Farah, Hidayah..and my boyfriends..Shankar, Kuan poh, Khai Hafiz, Jia Xian, Jason, Kiang Lek, Wei Keat, Vinoth, Siva, Sanjaav..hangout dengan dorang sangat-sangat happening! who says kita tak boleh kawan dengan kaum lain..who says kita tak boleh ada 'special relationship' dengan kaum lain..ehem!aku boleh je..makan sepinggan kongsi dengan Shankar..kongsi air dengan Arul..share problems dengan Syima and Shakti..study dengan Wei keat, Hidayah dan Farah..buat lawak bodoh dengan Kiang Lek, Khai Hafiz dan Jia Xian..talk about religion things dengan Kuan poh, Vinoth and Jason..semua tu takde masalah pun..tak terpesong akidah dan agama aku pun..okie je..happy! seriously..Dont be prejudice!No racism!No discrimination! Jangan! Tak baik woo! macam mana hidup nak happy kalau asyik tarik muka dengan orang..haiyee..your life, you choose la!
~ orang yang buat aku suka tengok movie Sepet..heee..(Talentime pulak was shooting kat skool Anderson aku tuh!)..orang yang buat aku ternanti-nanti iklan raya, chinese new year, deepavali, merdeka (iklan 'Funeral' memang touching!)..in memory of Yasmin Ahmad..Al-Fatihah ~

Friday, July 24, 2009


" And when My slaves ask you (O Muhammad SAW) concerning Me, then (answer them), I am indeed near (to them by My Knowledge). I respond to the invocations of the supplicant when he calls on Me (without any mediator or intercessor). So let them obey Me and believe in Me, so that they may be led aright"
(Surah Al-Baqarah:186)

emm..ayat ni..it's kind of healing bila kita ada problems yang datang bertalu-talu tak ketuk pintu..bila kita rasa fed up when we couldn't get what we want or lose something precious..when our faith is put at test..bila kita tak jumpa solutionnya..Allah sebenarnya dah bagi cara nak hadapi semua benda tu..pray for the best, let Allah just do the rest..Sesungguhnya Allah bersama orang-orang yang sabar..Itu janji-Nya..Mohon la dilapangkan dan dimudahkan segala urusan..Allah itu dekat! and i believe that semua yang berlaku ada hikmahnya..cuma kita je yang tak nampak..until finally we realize it..percaya la weyhh..and DON'T ever leave your ultimate guidance, the Quran..i am NOT the one yang sangat religious, alim ke, innocent ke..pernah je buat jahat..banyak kali pulak tu..tapi tak la sampai terpesong akidah..parents aku dah ajar yang terbaik..aku percaya pada pegangan aku..and that will guide my life..jalan terus..No belok-belok!..heeeeeee~~im still learning la..belajar untuk jadi yang terbaik..Insyaallah..pasti boleh!ngahahahaha..takpe jadi naughty sikit..janji tak buat jahat kat orang lain ..heeeeeeeee~~peace NO war!

Thursday, July 23, 2009

NoT sUrE!

Aaaaaaaaa..kusut! serabut! kalut! Tak suka la bila aku rasa tak pasti..feeling not sure about something..NOT SURE what people thinking of me..NOT SURE what i feel..NOT SURE what i should do and should not do..tak suka la..really hate it! sekarang aku tak pasti bila nak kena panggil kerja..really scared! takut kena panggil kerja sebelum raya..ada banyak plan nak buat..dan aku realy,really, really want to beraya kat Ipoh tahun ni..i want it so badly..no matter what..aku tak ready nak masuk kerja awal..banyak lagi aku tak pasti..perasaan aku kat orang pun aku tak pasti..suka ke..kurang suka ke..terlebih suka ke..Eeeeeee..runsingnya~~ Tak boleh nak berfikir dah..otak dah tepu..im confused! apa entah nak buat..otak pun dah jammed sebab banyak sangat berfikir..Ya Allah, please help me! permudahkan segala urusan untukku..Amin~~~~

Tuesday, July 21, 2009

TCS girLs rOcK!!


Tak!tak!bukan tengah berangan ke hape..ni haa..tergelak aku sorang-sorang tengok pic wedding akak super senior aku time kat TCS dulu, kak Mai..woohoo..gempak dowh!tak sangka aku..she's changed alot!dah makin feminine tu yang tak tahan..dulu bukan main active ngan hoki la..karate-do la..sofball la..yang paling aku tak leh lupa dia la yang gi angkut drum, gitar karen, scooter lama sape tah..diangkutnya semua benda tu kat atas stage masa talentime kat skool dulu..kununnya nak buat konsep agogo la..ngahahahaha..gila tak gila punya idea minah ni..tu tak tengok gang dia lagi..kak Safiya..prefect yang boleh tahan 'hensem'..hahahaha..jadi boyish, potong rambut pendek..ramai juniors mintak jadi kakak angkat..tak teruja pun aku tengok..lain la lengchai..hahahaha..minah tu pun sekarang dah makin ayu semenjak dah bertunang..dulu main ligat dengan gang scooternya..kak Lala aku tak tau story..ketua club sofball yang betul-betul look like a boy la..dengan rambut pendek siap bergel lagi..pakai perfume dashing..dari belakang aku tengok sebijik macam budak laki menyamar pakai baju kurung masuk skool aku..ni minah bikin cuak je..tapi sembang dengan dia sempoi..kak Shahiza..my kakak angkat yang tersangat la havoc kat skool dulu..selalu bikin cikgu-cikgu pening dengan dia punya masalah disiplin..ngahahahaha..cakap berapi je..cari pasal dengan nasib la kena maki hamun, tarik-tarik rambut, sepak semua..scary je bunyinya kan..hahahaha..tapi entah macam mana boleh berkakak angkat dengan dia..siap main passing surat lagi tiap-tiap hari kat skool..orang lain boleh geleng kepala tengok aku kawan dengan minah tu..kontra sangat ke??Aaahhh..aku peduli hape..bukannya ada masalah pun kawan dengan dia..gang dia, kak Didi pun best..tu lagi satu minah yang dah tertransform jadi ayu..memang sayu je aku tengok dorang ni..takpe janji dah dapat hidayah..hahahaha..kak Lailatul, ketua prefect yang kitorang suka kutuk..hahahaha..kesian dia..tapi sape yang suruh gedik sangat buat banyak rules yang menyusahkan..kaki mengampu cikgu pulak tu..tapi dia okie la kot..dah kahwin dah dia..takpe la good for her..ngahahahaha..senior setahun dari aku, kak Dodol pun dah bertudung sekarang..tudung labuh ala-ala ustazah aku tengok..alhamdulillah berubah pun..kak Wan, buddy si minah ni ada awek keliling pinggang..memang dia dah berstatement sukakan perempuan..ish..ish..apa jadi sekarang ni..wallahualam..mintak-mintak dah berubah sama dengan yang lain..budak-budak skool convent ni perangai macam-macam la kan..dah elok semua girl students..sibuk pulak nak transform jadi boyish..tomboy, pengkid semua..tak faham aku..elok la ramai yang dah kembali ke pangkal jalan..jalan terus, don't belok-belok..ngahahahaha..cakap orang macam aku baik sangat je..ngahahaha..ala..kakak-kakak tu semua bukannya tak baik..appearance je yang lain sikit dari kitorang dulu..janji study gempak..rindunya kat kelas 5 Orchid..dah la dulu duduk kat hujung kelas..belakang sekali dengan member sebelah si Subashini yang kerja 24 jam asyik menyanyi lagu tamil..tu obsessed dengan actor tamil Madhavan..sampai aku pun dah kenal actor tu..ngahahaha..Suba..Suba..sembang dengan dia sampai aku pulak kena panggil dengan cikgu BM, Puan Khairunnizwa..cikgu siap suruh aku baca buku sastera kuat-kuat..baca syair la..puisi la..bikin aku malu je..cikgu tu pun sama siap gelak-gelak lagi nak mengenakan aku..ngahahahaha..sape suruh aku tak pay attention kat kelas..tu gang Zety..si Sharon, Lavinniya, Shazna suka sangat la nak bikin party kat dalam kelas..bawak radio pasang lagu disco beat kat kelas time cikgu tak masuk kelas..anyway dorang memang havoc..wooo..Avreena..daughter of our penolong kanan..24jam menghadap buku..top scorer ni..result gempak..sampai study medic kat India..tapi kinda shocked la sekarang dah makin sexy you..hilang kesopanan dan kesusilaan..hahahaha..my BFF Syima, Arul, Shakti..gang yang tak habis-habis dengan kitorang punya masalah dunia..banyak bergossip dari buat kerja..tapi study still gempak..hahahaha..si Kanchana, Loshini, Kiran, Priya pun sama gang berparty..gang anak orang loaded yang suka story pasal fashion..what-to-wear and what-to-not-wear..haiyee..dorang ni selalu bikin kelas bising..sampai aku pun terjoin dorang punya story yang sampai esok pagi pun belum tentu habis..semua dah pergi overseas sambung study..emm..elok la tu..ngahahaha..Siew Mun..amoi yang active bersukan..minah ni suka story pasal lengchai kat aku..that's why i love her la..hahahahaha..and kawan-kawan yang used to be my gang in the class..Juana, Farhana, Faseha, Nadia, Munirah, Mashitah..ada la banyak benda nak story dari up to toe bila dah jumpa..ngahahaha..tu tak termasuk lagi Jayne, mixed Chinese-English..berdarah campuran gitu..Faradyla, the orang Sabahan..AJ..ni pure melayu..hahahaha..namanya Liyana tapi panggil AJ pasal suka sangat kat AJ Backstreet Boys..boleh pulak yew..ish..ish..dorang tu gang gelak sama kuat dengan aku la tu..ada je story..dari dalam closet until out of the closet..haiyee..dorang semua ni memang menggamatkan kelas..emm..termasuk dengan aku sekali la..tak pernah la kelas diam walau sesaat..ngahahahaha..nasib baik takde cikgu yang terkena heart attack pasal kitorang..kira kitorang ni consider well-behaved la kan..kasik cikgu pening sikit je dengan masalah kitorang..hahahaha..sekarang kitorang semua dah bersepah all over the globe..hardly nak jumpa..jumpa kat FB, Friendster, YM je la..takpe la..janji the friendship remains forever kan..whatever it is..long live the ol'school days..hooyahhh~~

Monday, July 20, 2009

weDdiNg inViTaTioNs..yeahh..great!

Lately dapat banyak wedding invitations..banyak kawan-kawan over the globe nak kahwin dan bertunang..my nursing college friend's, Suriya dah selamat nikah..heeee..my TCS's friends, Juana and Puteri Juani baru bertunang..kawan primary skool yang aku kenal dari darjah 4, cik Nonie tersayang going to get married in August..whoaaaaa..happy for them..my TCS's friend, Salwa nak tunggu dapat anak la kot..my other TCS girls..Fadhilah dah ada 2 cute kiddos, kak Anne dah ada baby boy..and ada lagi la few friends yang dah get married and bertunang..dorang tanya aku bila pulak nak dapat invitation dari aku..hahahahahaha..wahai kawan-kawanku..ada jodoh cepat la aku kahwin..doakan la..hahahahaha..macam kelakar je nak kahwin awal..anyway..emm..takde apa la..hahahaha..drop the subject!hahahaha..tak sabar nak gi tengok Nonie bersanding..lamanya tak jumpa kawan aku tu..emm..lagi nak jumpa ex-schoolmates primary skool yang aku selalu dan tak selalu jugak jumpa..especially gang gila-gilaan aku time skool dulu..gang mengenakan orang dengan kaki lepak..hahahaha..inche Hafiz (dah 16 tahun aku kawan dengan ko kan..tapi ko camtu jugak..pembuli!hahahaha)..cik Hafizah (busy memanjang mengalahkan senator), cik Raidah (dah makin glam gitu!), cik Nadirah (the one yang join my club..makan banyak club..hahaha..), cik Ratna ( pun quite busy..ish..ish..), cik Wan (terlampau banyak story sampai esok pagi pun tak habis cerita la kakak..hahaha..), inche Aiman (sayangkan scoot dari kawan-kawannya..hahahaha), inche Hafifi (tak habis-habis dengan prank jokesnya..hahahaha..gelak banyak~), inche Hakim (hahaha..datang rumah aku malu-malu pulak nak bukak mulut..kat belakang mak aihh..suka sangat mengenakan aku..buat-buat baik konon..cit!), inche Azlan (hahaha..my partner sebelah meja, partner time rehat, partner conteng meja, partner main aci nyorok, partner bagi teka-teki pelik..hahaha..rindunya kat ko Lan..), inche Afham (sepi tatkala menjejakkan kaki ke asrama Bainun..huhuhu), inche Putra (ini orang takkan nampak orang sekeliling bila dah merempit), inche Faizul (suka gelakkan orang..hahahaha..ajar aku buat jahat!), cik Suryani (pun sama menyepi bila dah jadi budak asrama), cik Hazrin (tak tau apa story..hilang macam tu je..)..inche Syed dan inche Adzham (dua sedara sepupu yang berhijrah ke Penang..tapi selalu cheq pi Penang tak pernah jumpa dorang pun..but we still keep in touch via messanges je la..heeee)..ada lagi ke aku lupa mention nama..ada banyak lagi rasanya..Aaaaaaaaaa..rindu teramat kat korang..cant wait to see kamu semua..woohooo~~

deHydraTed~~


emm..having this nausea and vomiting really make me tired and sick..tak tau food poisoning ke allergy to spicy food ke..gastric ke..haih..dari semalam lagi kot macam ni..dah banyak dah telan mentos mix grape nak bagi hilang loya..masuk je makanan dalam mulut rasa nak vomit..stomach ache lagi..hari ni memang laying on my bed je la..tak larat nak pergi mana-mana..tutup mata and S L E E P je la~~

Friday, July 17, 2009

insomnia?? maybe..or maybe not!

i dont really know what was happening lately..normally i will sleep at 3-4am..but lately until 5.30 am pun dua bijik mata ni still terbukak..then every 1 hour aku terbangun..that really gave me headache..its painful la..untill today i could not sleep well..rasa nak telan sleeping pills je..should i??nanti teroverdose tak pasal-pasal esok jadi headline newspaper..heeeeee..tak mau aku..kahwin pun tak lagi..hahahahaha..but how to overcome this symptom huh??sakit kepala aku weyhh.adoyai..and not only this symptom..sometimes aku makan rasa nak vomit..tak tau gastric ke hape..tapi rasa tak best la..eeeeee..hate it..tomorrow nak seek meds..Ya Tuhanku..bagi aku cepat baik ye..aminnn~~

Thursday, July 16, 2009

mY peT iS caT..


Aku rasa nak adopt and bela kucing la..my mom pun mencari kucing yang sihat..takde asthma..heh!well-behaved, cute, ikut cakap dan tak garang..ngahahahahaha..dulu pernah bela kucing..half persian half local..kahwin campur..hahahaha..kucing tu passed away sebab accident kat depan rumah..Oo..sangat kuciwa..sedih!yang latest..ada bela 3 ekor kucing, triplet la..dari kecik sampai besar..satu tu belang orange macam garfield tapi tak sempat nak membesar,passed away sebab accident jugak..dua lagi sempat membesar..tapi umur tak panjang..satu passed away sebab toxicity and terus cardiac arrest then asystole..innalillah~emm..satu lagi missing in action..tak balik-balik rumah..jenuh la panggil..selalu goncang kotak friskies berlari balik rumah..ni takde response pun..statusnya masih tertanya-tanya..entah hidup entah tidak..rabbit yang aku bela pun missing in action..bukannya dia reti main jauh-jauh..cage terbukak, ada orang tak bertamadun kidnapped rabbit aku tu..ishh..sedih..sedih!tu la..nanti nak cari kucing yang dengar cakap..well-behaved kan..senang sket nak bela..heeeeeee~~

Wednesday, July 15, 2009

Deja Vu..!


Pernah tak rasa deja vu?? Deja vu tu macam perasaan kita pernah experience situation yang kita alami sekarang..ngee..macam mana nak explain eh..just read the story la..later you catch it sendiri ye..heeee..aku pernah experience ni..quite sometimes..first time memang rasa cuak..tapi takde apa pun..okie dokie straight to the point..time aku balik skool dulu dengan buddy aku..kitorang jalan kat jalan yang sama,waktu yang sama,cakap benda yang sama..sampai orang yang pass by kitorang pun orang yang sama..aku rasa yang benda-benda tu semua repeat banyak kali..in alternate days..sampai satu hari aku ada cakap kat member aku tu.."eh,rasa macam kita dah lalu jalan ni hari tu kan? time pun sama..bukan aku dah cakap pasal benda ni ke dulu?"..member aku tercengang je dengar..time tu aku ingat aku ada mental disorders..tak tau la schizo ke..maniac ke..bipolar ke..seriously cuak la time tu..balik rumah siap story kat adik-adik aku..alih-alih dorang pun buat muka blur jugak..tak paham..heee..sampai la one day aku terbaca satu article pasal deja vu..aku kan suka membaca..heh! and ada la banyak kali punya experience..emm..kat college pun..satu hari aku tengah lepak kat bench kat depan 7Eleven sambil makan ice cream..ada satu aunty datang duduk sebelah..aku toleh..eh,aku kenal la aunty ni..pastu aku tanya dia.." aunty bukan dah discharge ward ke?datang follow up ye ?? "..pastu aunty tu muka berkerut tengok aku..dia jawab balik.."saya tak pernah masuk ward..datang sini jaga husband..first time mari.." aku pun terdiam la..malu pun ada..tapi serious pernah tengok aunty tu kat ward yang aku pernah posting..ahh..biarkan la..orang cakap let bygones be bygones..heeeee~

..aku teringat pulak discussion aku dengan member aku..discussion la sangat..heh! dia pernah cakap..sebenarnya kita dah pernah tengok dah jodoh kita tapi kita yang tak perasan..entah-entah terjumpa bila shopping kat mall ke..naik tren sama ke..orang tu pass by kat tepi kita ke..pernah terlanggar ke..haiyee~..pernah satu skool,satu college ke..kawan baik ke..member sekampung ke..relative jauh ke..mana la tau kan..until the day kita terima proposal orang..yang guys pulak the day propose orang..tak gitu? dah kahwin esok mula la bukak cerita lama..rupanya satu skool la..rupanya dulu jiran sebelah rumah la..pernah main sorok-sorok time kecik-kecik dulu la..macam-macam la..heee..betul la orang cakap jodoh tak ke mana..

and the moral of the story is..kalau ada orang senyum kat kita kat mana-mana la..tegur kita ke..jawab la elok-elok..senyum la balik..senyum kan satu sedekah..dapat pahala woo..and maybe orang-orang tu pun rasa dejavu bila jumpa kita..entah-entah jodoh kita mana la tau kan..heeeeee~~ and only Allah knows..

aNsWer mE!


Have you ever wondered which hurts the most?
Saying something and wishing you hadn't?
or saying nothing and wishing you had?
...emm..i guess benda yang paling penting la paling susah to say rite??
what if kalau kita benci kat orang..are you dare to say right in front of that person yang kamu benci dia?macam sarcastic je kan..but if we hide the feelings nampak sangat kita hipokrit..no!no!no!aku pun tak nak dilabel sebegitu..tapi aku ada simptom susah-nak-buka-mulut-bila-marah..that means aku prefer buat pekak dan bisu je bila aku tengah hangin..sampai ada yang tidak berkenaan pun agak terasa dengan aku..well, aku ada sebab buat macam tu..bila tengah marah, anything boleh jadi..kang aku tercakap ayat tersarcastic ke..aku pergi maki hamun orang ke..kang tergaduh susah pulak..so just keep it silent je la..not fair for everyone but janji takde prob in future..happy ending~~
and what about..bila kita suka..sayang..chenta kat orang??are you dare to say right in front of that person that you love him/her?whoaaaaa..berani gila kalau ada orang buat macam tu..aku surrender dulu..baik remain silent..tercakap kang tak pasal2 malu nak keluar rumah..cakap kat family takpe lagi..ni kalau cakap kat crush ke..orang yang kita admire dari jauh ke..kan haru..aku ada terbaca an article pasal a guy who afraid to confess kat girl yang dia admire la..one day girl tu accident and passed away..mamat tu frust gila bila dapat tahu yang girl tu pun ada hati kat dia bila one of that girl's family member bagi mamat tu baca diary girl tu..girl tu pun sama jugak tak berani nak confess..haiyee..sudah terlambat..that's why la orang tua cakap..jangan tunggu lama-lama..kalau melepas siapa yang rugi..diri sendiri jugak..kadang-kadang cakap dorang tu betul jugak..orang dah banyak experience..heee..
so..moral of the story..jangan la membenci orang kalau tak nak orang benci kita..unless ada reasons untuk kita nak benci orang tu (ikut experience aku ada la jugak..heeee)..dan..jangan la senang-senang nak ucapkan rasa sayang..chenta..suka..whatsoever..kalau diri sendiri pun tak pasti perasaan tu..kan susah kalau ada salah faham..anyway sayangi diri sendiri sebelum menyayangi orang lain..may Allah bless~~

Tuesday, July 14, 2009

cHerisH thE meMoriEs~

Teringat waktu bersama family terchenta..the best moment in my entire life..even my mom and dad busy working..and my sisters busy with their studies..tapi still keep in touch..mesti ada happy time..mesti ada time nak bermanja..time nak story my probs..and paling best shopping time la..heeeee~ sometimes stay alone kat rumah rasa sunyi je bila dorang takde..aunties,uncles and cousins pun the best people to hang out with..perangai merapu je masing-masing..dengan buat prank jokesnya..adoyai..penat layan..will miss them when im away from my home sweet home..uhuuuuuuuuu~~


Teringat waktu mandi hujan..weeeeeeee..splash!splash!get cold and get sick..memang aku suka cari penyakit..sukanya hujan..tak suka lagu.."rain rain go away..come again another day.." tapi tak mau la pulak tiap-tiap hari hujan..banjir kat rumah aku ni kang nak lepak mana lak..tapi time hujan la best tido..best makan ice-cream banyak-banyak..baca novel romance and a mug of hot nescafe..owh..sweet heaven~~

Teringat waktu happy..bila bersama beloved family and friends..gumbira tak hengat dunia..lompat-lompat..gelak-gelak..memang takkan duduk diam la kalau ada gang nak melompat sama..kacau orang..gila-gila..gelakkan orang..buli orang..buat bising..hahahaha..time happy la time aku buat jahat..and buat benda-benda di luar alam..heeeeeeeee~~memang precious moments la..won't ever,ever and ever forget it!


Teringat waktu sedih..emo..sensitive..bukannya hari-hari happy..ada ups and downs..this is what we call life..sedih macam mana pun takdenya aku nak tunjuk perasaan..lari and emo sorang-sorang..ngee..my sisters la jadi mangsa..jadi pendengar setia probs aku..tu sayang banget kat dorang tu..heeeeeeeee~~




Teringat waktu susah dan senang bersama kawan-kawan..not all of them buat hari-hari aku bahgia dan gumbira..ada yang betrayed..ada yang lari time aku ada probs..ada yang fake..ada yang suka take advantage..tapi betul la orang cakap..a good friend is hard to find, hard to lose and impossible to forget..thanks to my buddies..Syima, Arul, Shankar..yang always be there for me..and few closed friends yang selalu buat aku happy..selalu buat aku rasa comfy..selalu buat aku bertambah sayang kat dorang..i won't ever forget you guys la..




Teringat waktu sweet-sour-good-bad-days..yup,people come and go..chenta pun datang dan pergi..but LIFE GOES ON!!







Teringat waktu school time..dari kindergarten to primary school to secondary school to high school..then went to college..and the exams..school uniforms..the gossip gang..kena denda..escaped the class..buddies..tutors..aaaa..so many things..i miss them so much!! miss the ol'school days~~






Teringat waktu first time naik ferris wheel when i was 5..time kanak-kanak riang..tau nak main je..dah naik tu rasa agak melancholic..agak happy..dan agak gayat..rasa nak terjun..hahahahahaha..luckily my ayah were there..heeeeeeeeee~~ and the latest one naik dengan beloved friends..banyak gelak..banyak buat bising..banyak merapu..hahahahaha..janji we had fun!!




....dan ada banyak lagi kenangan terindah bersama orang-orang yang terchenta..will not not forget those moments till i die..~~





























































;;

Template by:
Free Blog Templates